studentbostader-lund.se: Studentbostad i Centrum

Studentbostad i Centrum

Centrala Lund är karaktäriserat av kullerstensgator och gamla sekelskiftbyggnader. Allt finns inom gångavstånd, häribland butiker, caféer, restauranger och utelivet. Bara ett stenkast från stadskärnan ligger Lunds Universitet. Även centralstationen ligger i närheten med avgångar till både Malmö och Köpenhamn. Bussförbindelserna är mycket bra med ett flertal bussar som tar dig till de olika stadsdelarna.

Natur
Lund är inte bara känt för sitt studentliv, utan också för alla vackra parker som omger staden. Den mest kända och centrala parken i Lund är Lundagård. Sydväst om innerstan finns även Stadsparken. I båda parker samlas många studenter och andra invånare för studier eller bara för att njuta av den vackra naturen. Öster om centrala Lund kan man besöka den Botaniska trädgården.

Fritid och kultur
Kulturlivet och utbudet av nöjen är stort i Lund. Det finns ett flertal Kulturlokaler, allt ifrån Konsthall och Stadsteater som berikar kulturlivet i staden. Museum och välkända historiska byggnader finns det även många av.

Karta
Karta över Centrum

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.
Mere i denne kategori: « Parentesen Fålhagen »

Icon CO2 neutral website English transparent.png